Nakon uspeha naše prve autorske plesne predstave za decu, „Gusarske bajke”, vodimo vas u novu avanturu - irsku plesnu bajku „Legenda o zlatnoj liri”.

Najmlađi plesači i plesačice trupe Erin's Fiddle, uz podršku svojih odraslih drugara-plesača, pozivaju vas da posetite Kraljevstvo Erin! Naše junake zatičemo u trenutku radosti i slavlja kojim Kraljevstvo proslavlja plodove svog napornog celogodišnjeg rada. U Erinu vladaju svetlost, sreća i mir. Slavlje naglo prekida nezvani gost, i prekriva Kraljevstvo hladnoćom i tamom. Maleni junaci ove plesne bajke naći će se pred mnogim iskušenjima i zadacima kako bi vratili svetlost i sreću u Erin. Na tom putu upoznaće razna stvorenja, neka dobra, neka opasna, kako da znaju koja su koja? Kako mogu deca pobediti ono što je porazilo čak i njihove odrasle? Možda baš time što su deca.

Dođite u subotu, 30. 11. U 16 časova, u CZK “Vlada Divljan” da zajedno vidimo kako je izgledao taj bajkoviti put, dok uživamo u melodijama irskih pesama i ritmičnim udarcima cipelica.

Karte možete rezervisati preko mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., zaključno sa petkom, 29.11. do 22h po ceni od 450din ili kupiti na licu mesta, u CZK Vlada Divljan, na dan predstave, 30.11. po ceni od 500 din. Vidimo se!

Ana Kotevski  +381 63 615 880 / E-mail: erinsfiddle@gmail.com

            

© 2015 Erin's Fiddle