Za našu dragu publiku, i one koji će to tek postati, novo izvođenje irske plesne bajke „LEGENDA O ZLATNOJ LIRI“

Ukoliko ste propustili premijeru ili ste poželeli da ponovo postanete deo naše bajke, pozivamo vas da nam se pridružite 21. marta u 17h u Domu kulture „Studentski grad“.

Svaka dobra bajkovita avantura prenosi vas iz sedišta pozorišta u neki drugi svet! Naši mali plesači i glumci, zajedno sa svojim odraslim drugarima, vode vas u kraljevstvo Erin, kraljevstvo toliko veselo i lepo da izaziva ljubomoru zle čarobnice Banši! Banši će učiniti sve da pokori kraljevstvo Erin i učini ga svojim kraljevstvom mraka i hladnoće. U tome vrlo brzo, izgleda, i uspeva, jer odjednom – celo kraljevstvo je u mraku i dubokom snu. Ali, ovo ne bi bila prava bajka, kada ne bi bilo tog „Ali...“ Najmlađi u Erinu nisu podlegli zlim činima, i mogu probati da spasu svoje odrasle. Postoji način, postoji Legenda o ZLATNOJ LIRI!

Ulaznice za Legendu o zlatnoj liri možete nabaviti na dva načina:


- u PRETPRODAJI, slanjem mejla na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., koji sadrži broj ulaznica i puno ime na koje ćete ih preuzeti i platiti na blagajni, na dan predstave do 16:30h, po ceni od 400 din.
- NA DAN PREDSTAVE, na blagajni, po ceni od 450 din.

 

*mesta nisu numerisana

Vidimo se 21. marta. u 17h

Ana Kotevski  +381 63 615 880 / E-mail: erinsfiddle@gmail.com

            

© 2015 Erin's Fiddle