U svojoj desetoj godini postojanja, beogradska škola irskog plesa Erin's Fiddle po prvi put na ovim prostorima organizuje tromesečni kurs šan nos plesa za početnike. Kurs vode naši plesači koji su i doneli šan nos u Beograd - Aleksandar Milojković i Aleksandra Čukuranović.

Šan nos (sean nós) je stari stil irskog plesa. Za razliku od svog popularnijeg rođaka - irskog stepa - šan nos je opušten, spontani ples. Karakterišu ga sitni koraci čiji ritmovi "razgovaraju" sa muzikom formirajući zajednički zvuk. Najčešće se igra improvizovano, solistički. Ako vas irska muzika podiže na noge, šan nos je najbrži način da i sami uskočite u svirku.

Treninzi se održavaju u Erin's Fiddle Studiju u Resavskoj 78. Tokom aprila radimo četvrtkom u terminu 18:00-19:30 a od maja dodajemo i drugi - nedelja 15:00-16:30. Prvi trening će biti održan u četvrtak, 7. aprila. Nije vam neophodno nikakvo predznanje - samo ponesite udobnu odeću i čistu obuću, kašičicu dobrog raspoloženja i mnogo dobre volje. Za ostalo će se pobrinuti naši instruktori!

Prijave su u toku, putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., telefona 063/8673575 ili naše Facebook-stranice. Potrebno je da u prijavi navedete ime, prezime i kontakt telefon.

Ana Kotevski  +381 63 615 880 / E-mail: erinsfiddle@gmail.com

            

© 2015 Erin's Fiddle