Trupa irskog plesa Erin’s Fiddle vam sa ponosom predstavlja multimedijalnu plesnu redstavu „Ritam Grada”. 22. maja sa početkom u 20:30 časova u Ustanovi kulture Palilula na sceni „Stamenković“ beogradska publika imaće priliku da prvi put uživa u nečemu sasvim novom u sferi irskog plesa u Srbiji. 

Nakon plesne predstave „Erindol”, koja je izvedena 2013. godine, Erin’s Fiddle ponovo prirema veliki i ozbiljan projekat u samostalnoj produkciji pod nazivom „Ritam grada”. Multimedijalna plesna predstava vas vodi kroz jedan dan u životu irskih plesača. 

19 plesača i plesačica će kroz 17 potpuno novih koreografija, uz vama poznate, a i neke autorske kompozicije, dočarati svoje viđenje plesa i ritma jednog dana u gradu. „Ritam grada” je nešto sasvim novo i neviđeno na našim prostorima.

Ovaj inovativni i spektakularni multimedijalni koncert pomera granice i nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ulaznice se mogu nabaviti na blagajnama EVENTIM-a, po pretprodajnoj ceni od 600 dinara, dok će na dan koncerta koštati 700 dinara. Za grupne posete je moguće ostvariti popust na kupovinu ulaznica.

 

 

Ana Kotevski  +381 63 615 880 / E-mail: erinsfiddle@gmail.com

            

© 2015 Erin's Fiddle