Dragi prijatelji,

Kao što već znate, trupa je prethodne godine proslavila svoj 10i rođendan. Tokom tih deset godina, susretali smo se sa različitim izazovima i poteškoćama i više ili manje uspešno ih rešavali i prevazilazili. Došao je trenutak kada smo se našli pred problemom koji sami ne možemo da rešimo. Pre tri godine odlučili smo se na veliki korak i napravili smo sopstveni studio u kome naši plesači mogu nesmetano da se spremaju za sve koncerte takmičenja i nastupe. Nažalost, studiju su sada neophodne velike popravke i investicije kako bismo mogli bezbedno da nastavimo sa radom. Vremenske nepogode koje su prethodih par godina bile česte i burne ostavile su trag i na našu salu i boravak i rad u istoj postaju sve teži. Potrebno je promeniti prozore, obezbediti bolju izolaciju, kupiti novi pod, renovirati toalet, poboljšati osvetljenje…

Kako bismo reagovali dok još nije kasno, pokrenuli smo online kampanju za prikupljanje novca. Kampanja traje 60 dana i za to vreme nam je cilj da skupimo 7000$ koje bismo koristili isključivo za renoviranje sale.

Suvišno je reći da je svaka pomoć dobro došla, ali takođe želimo da skrenemo pažnju da nam znači i da ovu kampanju prosledite svima za koje mislite da bi mogli da pomognu, bilo da su u našoj zemlji ili izvan!

Preko LINKA možete videti više o kampanji, kao i uputstva za davanje donacija.

10 godina smo tu i ne planiramo da ovde stanemo. Potrebna nam je vaša pomoć!

 

PODRŽITE NAŠU KAMPANJU I POMOZITE NAM DA OBNOVIMO STUDIO :) HVALA!


Ana Kotevski  +381 63 615 880 / E-mail: erinsfiddle@gmail.com

            

© 2015 Erin's Fiddle